Słodko-Ostre Orzeszki Pekan

Słodko-gorące przyprawione pekany mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cayenne, sól, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan z Chile, Slow-Cooker przyprawione słodkie ziemniaki z orzechami pekan, oraz Marokańskie Przyprawione Słodkie Ziemniaki Z Popcornem, Pekanami I Pepitas.
Instrukcje
W misce wymieszać 1/3 szklanki cukru, 3/4 łyżeczki cayenne, 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki mielonej kolendry, 1/4 łyżeczki mielonego cynamonu i 1/8 łyżeczki mielonego ziela angielskiego.
Ubij 1 duże białko jaja i 2 łyżeczki oleju roślinnego. Wymieszać w 2 szklanki połówki orzechów pekan.
Rozłóż orzechy w jednej warstwie w naoliwionej, nieprzywierającej patelni do pieczenia o wymiarach 10 na 15 cali.
Piec w piekarniku regularnym 300 lub konwekcyjnym, od czasu do czasu mieszając, aż orzechy będą chrupiące i lekko rumiane, 20 do 25 minut.
Ostudzić około 5 minut, a następnie użyć szerokiej szpatułki, aby poluzować orzechy z patelni; całkowicie ostudzić.
Podawać lub przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej do 2 tygodni.