Słodko-kwaśny sos ananasowo-imbirowy
Słodko-kwaśny sos ananasowo-imbirowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 147 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, sól, piernik i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sos słodko-kwaśny ananasowy, Sos słodko-kwaśny ananasowy z książki kucharskiej Adobo Road, oraz Spam i ananasowe sajgonki z domowym sosem słodko-kwaśnym.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszać brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszaj sok ananasowy, ocet balsamiczny, piernik i sól. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami.
Podawać na grillowanym kurczaku, wieprzowinie. albo tofu.