Słodko-Kwaśna Zupa Z Zielonej Fasoli
Słodko-kwaśna zupa z zielonej fasoli może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki, boczek, sól i mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Słodka Zielona (Mung) , Frozen Green Bean Fix Up-kwaśna śmietana i boczek, oraz Słodko-kwaśna fasolka szparagowa.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i fasolkę szparagową w dużym garnku.
Ziemniaki i fasolkę szparagową zalać wystarczającą ilością wody, aby przykryć i doprawić solą i pieprzem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Miejsce boczek na dużej patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Wymieszać mąkę z boczkiem, aż mąka utworzy pastę, 2 do 3 minut.
Wymieszać mieszaninę boczku do mieszaniny ziemniaków; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje, 5 do 10 protokół.
Ocet i cukier wymieszać do zupy.