Słodko-Gorące Ogórki Bez Gotowania
Słodko-gorące ogórki bez gotowania mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jeśli masz ogórki koperkowe, cukier, tajska papryka chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Słodkie Pikantne Ogórki, So-Sweet Squash Pickles, oraz Łatwe Słodkie Ogórki Kiszone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić ogórki w plastry o grubości 1/4 cala. Dodać 4 wzdłużnie szczeliny w każdym chile pieprz, utrzymując koniec łodygi nienaruszone.
W słoiku z ogórkami włożyć plastry ogórków na przemian z papryką.
Stopniowo dodawać cukier, delikatnie dotykając dna słoika na płaskiej powierzchni, aby cukier osiadł w słoiku.
Dodać ocet. Przykryć pokrywką i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę, od czasu do czasu wstrząsając słoikiem. Chill 8 godzin, potrząsając słoik od czasu do czasu, aby zapewnić równomierne rozprowadzanie ciepła papryki chile. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
*2 duże papryki jalapeo, pokrojone w plasterki, mogą być zastąpione.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Mt. Oliwkowe Koszerne Ogórki Koperkowe.
Słodkie ogórki bez gotowania: Pomiń paprykę.
Pokrój ogórki kiszone zgodnie z Instrukcją w Kroku 1; wróć do słoika z ogórkami kiszonymi. Postępuj zgodnie z przepisem.