Słodko-Gorzkie Fondue Czekoladowe

Słodko-Gorzkie Fondue Czekoladowe
Słodko-gorzkie Fondue czekoladowe wymaga około 4 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 361 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka podwójnych chipsów czekoladowych, ekstrakt z wanilii, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym, oraz Bogate ciasto czekoladowe z słodko-gorzką polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w kuchence mikrofalowej-bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 1 1/2 do 2 minut, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Odstawić 2 minuty. Wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Trzymaj ciepło w garnku do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn