Słodko-Gorzkie Fondue Czekoladowe

Słodko-Gorzkie Fondue Czekoladowe
Słodko-gorzkie Fondue czekoladowe wymaga około 4 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 361 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka podwójnych chipsów czekoladowych, ekstrakt z wanilii, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym, oraz Bogate ciasto czekoladowe z słodko-gorzką polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w kuchence mikrofalowej-bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 1 1/2 do 2 minut, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Odstawić 2 minuty. Wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Trzymaj ciepło w garnku do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn