Słodko-Gorzkie Czekoladowe Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać gorzko-czekoladowe Brownies spróbować. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 345 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodko-Gorzkie Czekoladowe Brownies, Bez Mąki Słodko-Gorzkie Czekoladowe Brownies, oraz Słodko-Gorzkie Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Posmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia masłem.
Dodać łyżkę mąki, przechylić, aby pokryć i wystukać nadmiar; zestaw aside.In podwójny kocioł lub duża żaroodporna miska umieszczona na patelni z gotującą się wodą, połącz czekoladę z masłem.
Podgrzewaj, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści.
Zdjąć z ognia; ostudzić. W międzyczasie połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól w średniej misce; odstawić.
Jajka i ekstrakt z wanilii ubić w dużej misce, aż się spienią.
Dodać cukier i ubijać do lekkiego i spienionego, około 1 minuty. Powoli wymieszać schłodzoną mieszaninę czekolady.
Dodać mieszaninę mąki w 2 partiach, ubijając aż włączone po każdym dodaniu. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię.
Piec, aż szpikulec lub wykałaczka włożona 1 cal od krawędzi patelni wychodzi czysty, 20 do 25 minut (trochę wilgotnego ciasta powinny trzymać się szpikulca).
Przenieść patelnię do stelaża do ostygnięcia na 10 minut przed krojeniem.