Słodko-dymne żeberka dla dzieci z sosem Barbecue Bourbon

Słodko-dymne żeberka z sosem Barbecue Bourbon mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 264g białka, 161 g tłuszczu, oraz w sumie 2731 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 11,16 zł / porcja. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz Stojaki na żeberka wieprzowe z powrotem dla dzieci, mielony pieprz, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Mojo, Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Cola, oraz Żeberka z grilla z pikantnym sosem Barbecue.
Instrukcje
Ułóż żeberka w dużej patelni do pieczenia.
Polej bourbonem. Schłodzić 30 minut, często obracając żebra.
Wylać i wyrzucić bourbon.
Sól i 5 kolejnych składników ubić w średniej misce.
Posypać mieszankę przypraw po obu stronach żeber.
W średniej misce umieścić wióry.
Zalać piwem; odstawić na 1 godzinę.
Umieść garść rozdartej gazety w dnie komina z węglem drzewnym. Top gazeta z 25 brykietów węgla drzewnego.
Zdejmij górny stojak z grilla.
Umieść komin na Dolnym stojaku grillowym. Lekka gazeta i niech węgiel pali się, aż popiół będzie szary, około 30 minut.
Otwórz 1 dolny odpowietrznik grilla. Włącz gorący węgiel na 1 stronę dolnego stojaka. Za pomocą metalowej szpatułki rozprowadzić węgiel drzewny, aby pokryć około 1/3 stojaka.
Wyjąć 1 szklankę wiórów z piwa i odcedzić (Pozostałe wióry zachować w piwie). Rozrzuć osuszone wióry nad węglami (unikaj używania zbyt wielu mokrych wiórów, które mogą ugasić ogień). Napełnij patelnię foliową do połowy wodą i umieść naprzeciwko węgli na Dolnym stojaku grillowym.
Umieść górny stojak grillowy na grillu. Ułóż żeberka na górnym stojaku grillowym nad patelnią bochenkową. Pokrywa grilla z pokrywą, umieszczając górny otwór wentylacyjny bezpośrednio nad żebrami.
Umieść trzon termometru candy przez górny otwór wentylacyjny, z miernikiem Na zewnątrz i końcówką w pobliżu żeber (termometr nie powinien dotykać stojaka na mięso lub grill); pozostawić na miejscu podczas gotowania. Sprawdzić temperaturę po 5 minutach. Użyj górnych i dolnych otworów wentylacyjnych, aby utrzymać temperaturę między 275 ° F A 163°, otwory otworowe szersze, aby zwiększyć ciepło, a zamknięcie, aby zmniejszyć ciepło. Pozostaw inne otwory wentylacyjne zamknięte.
Po 45 minutach należy zastosować technikę opisaną wcześniej, aby zapalić dodatkowe 15 brykietów z węgla drzewnego w tym samym kominie z węgla drzewnego ustawionym na niepalnej powierzchni.
Gdy temperatura grilla spadnie poniżej 135°, użyj rękawic kuchennych, aby podnieść górny stojak z żebrami; umieść stojak z żebrami na żaroodpornej powierzchni. Za pomocą szczypiec dodaj gorący szary węgiel z komina do dolnego stojaka.
Odcedzić Pozostałe 1 szklanki zrębków; posypać węglem drzewnym. Zmień położenie górnego stojaka na grillu, umieszczając żebra nad patelnią bochenkową. Pokrywa z pokrywką. Grilluj, aż żeberka będą bardzo miękkie, a mięso oderwie się od kości, około 45 minut dłużej, szczotkując 3/4 szklanki sosu Barbecue Bourbon ostatnie 15 minut gotowania.
Przenieś żeberka na talerz.
Szczotka z 3/4 szklanki więcej sosu barbecue.
Podawać, przekazując pozostały sos osobno, w razie potrzeby.