Słodkie Ziemniaki Łososiowe Ciasta Rybne

Słodkie ziemniaki łosoś Fish Cakes może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 272 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, seler, przyprawione bułki tartej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Bajan Słodkie Placki Ziemniaczane, Placki Z Łososiem Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Pecan Crusted Sweet Potato-Salmon Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Słodkie ziemniaki i ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 15 protokół.
Odcedzić i przelać do dużej miski do ostygnięcia.
Łososia umieścić na patelni i wlać mleko. Doprowadzić do duszenia, patelnia przykryć, i gotować, aż płatki łososia łatwo widelcem, o 5 protokół.
Usuń łososia z patelni; rezerwy mleka w misce.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać seler, marchew, gałka muszkatołowa, płatki czerwonej papryki, sól,i pieprz w gorącym oleju, aż seler i marchew zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj szalotki, pietruszka, kolendra, i czosnek; gotować i mieszać aż pachnące, 3 do 5 protokół.
Zalać kiełki pszenicy, jajko i zarezerwowane mleko na słodkie ziemniaki i ziemniaki; zacieru, aż równomiernie połączone.
Płatek łososia widelcem; wymieszać płatki łososia i mieszanki warzyw do mieszanki puree ziemniaczanego za pomocą rąk.
Rozgrzać olej roślinny duży rondel lub patelnię na średnim ogniu.
Do dużej miski wlać bułkę tartą.
Formować mieszaninę łososia na paszteciki za pomocą rąk; naciśnij każdy patty do bułki tartej, powłoki po obu stronach.
Smaż paszteciki, pracując partiami, na gorącym oleju, aż będą chrupiące i złociste, około 3 minut z każdej strony.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau