Słodkie Ziemniaki Nadziewane Jabłkiem I Pekanem
Słodkie ziemniaki nadziewane jabłkiem i Pekanem to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 413 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Przynosi ci smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką orzechy pekan, brązowy cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Z łyżką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Słodkie Ziemniaki Nadziewane Jabłkowo-Pekan, Słodkie ziemniaki nadziewane jabłkiem i boczkiem, oraz Bataty Nadziewane Boczkiem Jabłkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Szoruj ziemniaki; przekłuć kilka razy widelcem.
Umieść na wyłożonej folią 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 45-60 minut lub do miękkości.
Gdy ostygnie, odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego ziemniaka; wyrzucić. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. grube muszle; przenieść do dużej miski. Zetrzyj miąższ z masłem, dodając brązowy cukier i skórkę pomarańczową. Złożyć jabłko i orzechy pekan.
Łyżka do muszli ziemniaczanych. Wróć do formy do pieczenia.
Piec 15-20 minut dłużej lub do podgrzania.