Słodkie Ziemniaki Faszerowane Jabłkami I Orzechami
Słodkie ziemniaki nadziewane jabłkami i orzechami pekan to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Mieszanka rome beauty apple, słodkie ziemniaki, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Słodkie Ziemniaki Faszerowane Jabłkami I Orzechami, Jabłko Boczek Faszerowane Słodkie Ziemniaki, oraz Słodkie ziemniaki faszerowane jabłkiem i boczkiem.
Instrukcje
Umieść ziemniaki na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 425 przez 1 godzinę i 15 minut lub do miękkości.
Nakrętki ciepła w patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 7 minut lub do tosty.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj jabłko i rodzynki; smażyć 2 do 3 protokół lub do jabłka jest miękka. Wymieszać z brązowym cukrem, cynamonem i gałką muszkatołową.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; miąższ miąższu zgnieść do dużej miski, pozostawiając skorupki nienaruszone.
Dodaj mieszankę jabłek do miski; mieszaj do wymieszania. Mieszanka łyżka do muszli.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 15 do 20 minut lub do całkowitego ogrzania. Wierzch z orzechami.