Słodkie ziemniaczane Gnocchi z pieczarkami

Słodkie ziemniaczane Gnocchi z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz gnocchi ze słodkich ziemniaków, ząbki czosnku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Chrupiące brązowe masło Słodkie ziemniaczane Gnocchi z balsamicznymi karmelizowanymi pieczarkami + kozi ser, Gnocchi Ziemniaczane Z Podsmażonymi Grzybami, oraz Gnocchi ziemniaczane z masłem czosnkowym, grzybami i ślimakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby; smażyć 3 do 5 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać czosnek i szalotki; smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Wyjąć z patelni. Wytrzyj patelnię do czysta.
Roztopić pozostałe 4 łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; gotować 2 do 3 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać z pietruszką, szałwią i mieszaniną grzybów.
Dodaj gorące gotowane gnocchi i delikatnie wrzuć. Wymieszać z solą i pieprzem.
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.