Słodkie ziemniaczane Gnocchi z brązowym masłem i szałwią

Słodkie ziemniaczane Gnocchi z brązowym masłem i szałwią
Słodkie ziemniaczane Gnocchi z brązowym masłem i szałwią jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka szałwii z liśćmi, słodkich ziemniaków o czerwonej skórze, gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie Ziemniaczane Gnocchi Z Klonowym Cynamonem Szałwiowym Brązowym Masłem, Słodkie ziemniaczane Gnocchi z klonowym cynamonem szałwiowym brązowym masłem, oraz Gnocchi ziemniaczane z sosem z szałwii brązowo-maślanej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Umieść słodkie ziemniaki na talerzu; kuchenka mikrofalowa na wysokiej do miękkości, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Przeciąć na pół i ostudzić. Zeskrobać miąższ słodkich ziemniaków do średniej miski i zacieru; przenieść 3 filiżanki do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać ser ricotta; dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
5
Dodać parmezan, brązowy cukier, 2 łyżeczki soli, i gałka muszkatołowa; zacieru do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wymieszać w mące, około 1/2 szklanki na raz, aż miękkie ciasto uformuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
7
Ciasto wyłożyć na mąkę, podzielić na 6 równych części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8
Toczenie między dłońmi i mąką powierzchnię roboczą, uformować każdy kawałek na 20-calową linę (około 1 cala średnicy), posypać mąką w razie potrzeby, jeśli jest lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
9
Wytnij każdą linę na 20 sztuk.
10
Obróć każdy kawałek na zębach widelca do wcięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać 2 łyżki soli i powrócić do wrzenia. Pracując partiami, gotuj gnocchi do miękkości, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
13
Przenieś gnocchi na czystą blachę do pieczenia. Całkowicie fajne. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
14
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
15
Rozgrzej piekarnik do 149°. rozpuść masło w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż masło ciała stałe są brązowe i mają smakowity aromat, wirowanie patelni od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Dodać posiekaną szałwię(mieszanka będzie bąbelki). Wyłącz ogrzewanie. Masło szałwiowe doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
17
Przenieś połowę masła szałwiowego na dużą patelnię ustawioną na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
18
Dodaj połowę gnocchi. Sauté aż gnocchi są ogrzewane przez, o 6 protokół. Pusta patelnia na obramowanej blachy do pieczenia; umieścić w piekarniku, aby się ogrzać. Powtórzyć z pozostałym masłem szałwiowym i gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Podziel gnocchi i sos między płytkie miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Dekoruj liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn