Słodkie Naleśniki
Need a wegetariański posiłek poranny? Słodkie naleśniki mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 787 kalorii, 17g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz miód, masło orzechowe, dżem, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie Naleśniki, Słodkie Naleśniki, oraz Przepis Na Słodkie Naleśniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i sól umieścić w dużej misce do mieszania. Stopniowo ubijaj mleko.
Ubić jajka, po jednym na raz, a następnie ubić cukier, roztopione masło i wanilię. Przykryć i odstawić do lodówki na około 1 godzinę.
Podgrzej 8-calową patelnię nonstick na średnim ogniu. Roztopić niewielką ilość masła w pat i obracać wokół tak, aby lekko pokryć powierzchnię.
Dodaj 1/3 filiżanki ciasta i przesuń nadgarstek w okrągły wzór, aby pokryć patelnię cienką, równą warstwą ciasta. Gotować przez około 1 minutę lub aż pierwsza strona lekko brązowieje, następnie odwrócić i gotować 45 sekund do 1 minuty dłużej.
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałym cieście.
Napełnij dżemem, miodem, cukrem, czekoladą z orzechami laskowymi, masłem orzechowym, bananami - wszystko, co lubisz ze spiżarni.