Słodkie Grillowane krewetki z sosem kolendrowym
Jeśli 32 grosze za porcję spada w budżecie, Słodkie Grillowane krewetki z sosem kolendry zanurzenie może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowane krewetki z sosem kolendrowym, Cilantro Lime Grillowane krewetki z kremowym sosem z awokado, oraz Chrupiące Krewetki Sajgonki Z Sosem Kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść krewetki i opatrunek w zamykanej plastikowej torbie; szczelnie zamknij i wstrząśnij, aby dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 20 min. do marynowania.
5 kolejnych składników zmiksować w blenderze na gładką masę.
Wlać do małej miseczki; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wyjąć krewetki z marynaty; wyrzucić marynatę. Włócznia 1 Krewetka na każdym z 24 małych drewnianych szpikulców (3-calowe długości.) Grilluj krewetki 5 do 7 min. albo aż do różu, obracając się raz.
Podawać z mieszanką kolendry jako sosem do zanurzania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.