Słodkie cebulowe burgery BBQ
Przepis Sweet Onion BBQ Burgers może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. To danie główne ma 1013 kalorii, 36g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną wołowinę, sól cebulową, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery z indyka ze słodką cebulką, Chili Style Sweet Potato Black Bean Burgers W / pieczone Cheddar piwo krążki cebuli + jajka sadzone, oraz Sałatka ze słodkich ziemniaków i kalafiora z kurczakiem z grilla i makaronem koperkowo-ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć bułkę tartą, cebula sól i brązowy cukier.
Dodaj jajko. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na cztery paszteciki.
Umieścić w płytkim naczyniu; polać sosem barbecue na paszteciki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2-4 godziny.
W małej misce, połączyć składniki sosu; przykryć i przechowywać w lodówce, aż porcji. Do polewy, roztopić masło na małej patelni. Wymieszać z miodem.
Dodaj cebulę; smażyć przez 15-20 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Odcedzić i wyrzucić sos barbecue. Grill paszteciki, odkryte, na średnim ogniu lub broil 4 W od ciepła przez 5-7 minut z każdej strony lub aż termometr czyta 160° i soki uruchomić jasne. Top każdy z plasterkiem sera; gotować 1 minutę dłużej lub aż ser topi.
Podawać na bułkach z sosem i polewą cebulową.