Słodkie Babeczki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Słodkie babeczki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, cukier granulowany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Placki babeczkowe z pikantną słodko-kwaśną brzoskwinią i papryką Chutney, Placki Babeczkowe, oraz Placki Z Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól, następnie dodać wodę i jajko i ubijać, aż ciasto będzie gładkie.
Obrać plantany i pokroić na lekką przekątną na 1/2-calowe kawałki. Wymieszać z ciasta do płaszcza dobrze.
W płytkiej misce wymieszaj granulowany cukier i cynamon.
Rozgrzać 1/2 cala oleju w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, aż termometr rejestruje 171°. (patrz uwaga kucharzy, poniżej.) Smażyć plastry babki w partiach po 6 (nie tłumuj ich), aż dno będzie złote, około 45 sekund, następnie odwrócić i smażyć, aż druga strona każdej z nich będzie złota, 30 do 45 sekund więcej.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Jeszcze ciepłe, wrzucić każdą partię w mieszaninie cukru, aż pokryte, a następnie przenieść na talerz.
Podawać na gorąco lub na ciepło.
Aby wziąć temperaturę płytkiej ilości oleju z metalowym termometrem o płaskiej ramie, umieść żarówkę termometru w patelni i obróć termometr twarzą w dół, odpoczywając drugi koniec (nie plastikowy uchwyt) przed obręczą patelni. Często sprawdzaj temperaturę.