Słodki, słony i pikantny Odświeżacz arbuzowy

Słodki, słony i pikantny Odświeżacz arbuza może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka cebuli, Mango, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodko-słona grecka arbuzowa Sałatka feta miętowa, Słodka, pikantna i słona Mieszanka kandyzowanych orzechów, oraz Pyszne pikantne, słodkie i słone Tofu! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok z limonki i 5 kolejnych składników.
Umieść czerwoną cebulę, kolendrę i miętę w dużej misce. Arbuz i kantalupę pokroić w kostkę na 1-calowe kawałki; dodać do miski. Ogórki, jicama i mango obrać i pokroić w kostkę; dodać do miski. Wymieszać z sokiem z limonki. Przykryć i schłodzić 20 minut.
Dodać sól i pieprz do smaku.