Słodki ryż kokosowy z kandyzowanym imbirem
Słodki ryż kokosowy z kandyzowanym imbirem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kandyzowany imbir, mleko skondensowane o niskiej zawartości tłuszczu, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kokosowe babeczki kukurydziane {z kandyzowanym imbirem}, Słodkie Ziemniaki Kandyzowane-Imbirowe, oraz Kandyzowane Słodkie Ziemniaki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ryż, mleko, imbir i cynamon w średnim rondlu i ustaw patelnię na średnim ogniu. Przynieś na wolnym ogniu. Dusić 3 minuty, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i wymieszać z mango.
Dekoruj miętą, w razie potrzeby.;
W małej patelni tosty płatkowane Kokosowe na małym ogniu, aż lekko tosty, o 5 do 8 protokół. Do średniego rondla, dodać ryż i mleko kokosowe i ustawić patelnię na średnim ogniu, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przez 5 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut. Wymieszać z prażonym kokosem.