Słodki Chleb Dyniowy Bezmleczny
Słodki chleb dyniowy bezmleczny jest bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 717 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, brązowy cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Beztłuszczowy, bezmleczny i pyszny chleb ze słodkich ziemniaków, Budyń Chlebowy Dyniowy Bezmleczny, oraz Pieczenie bez alergii z chlebem jabłkowym Kim bez Guten, bez nabiału dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spray trzy 7×3 calowe patelnie do chleba patelnie z oliwą z oliwek gotowanie spray.In duża miska, wymieszać puree z dyni; jajka, oliwa z oliwek, melasa, woda waniliowa i cukier i brązowy cukier. aż do dobrze wymieszanego. W osobnej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i imbir. Wymieszać suche składniki do mieszaniny dyni, aż tylko mieszane.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec około 50 minut w rozgrzanym piekarniku. Bochenki są wykonywane, gdy wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.