Słodka Włoska Fasolka Szparagowa

Słodka Włoska Fasolka Szparagowa
Słodka włoska zielona fasola wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, brązowy cukier, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to Włoska Fasola Szparagowa, Włoska Fasola Szparagowa, oraz Włoska Fasola Szparagowa.

Instrukcje

1
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z patelni, aby osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwy tłuszczu na patelni i dodać cebulę; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i gotować przez około 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Zdjąć z ognia.
5
W rondlu, połączyć fasolkę szparagową, pomidory, bazylia, oregano i brązowy cukier. Pokruszyć w boczku i dodać cebulę i czosnek z patelni. Ogrzać na średnim ogniu, aż do ogrzania, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
BazyliaBazylia
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn