Słodka Włoska Fasolka Szparagowa
Słodka włoska zielona fasola wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, brązowy cukier, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to Włoska Fasola Szparagowa, Włoska Fasola Szparagowa, oraz Włoska Fasola Szparagowa.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć z patelni, aby osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwy tłuszczu na patelni i dodać cebulę; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zmiękną.
Dodać czosnek i gotować przez około 30 sekund więcej.
W rondlu, połączyć fasolkę szparagową, pomidory, bazylia, oregano i brązowy cukier. Pokruszyć w boczku i dodać cebulę i czosnek z patelni. Ogrzać na średnim ogniu, aż do ogrzania, 5 do 10 minut.