Słodka kukurydza i cukinia

Słodka kukurydza i cukinia
Słodka kukurydza i cukinia to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cebula, cukinia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Ciasto z kukurydzą i cukinią, Cukinia i słodka kukurydza z fetą, oraz Cukinia Nadziewana Kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż cukinię i cebulę na maśle na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodaj ziarna kukurydzy, szczypiorek, i mieszanka przypraw taco; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn