Słodka kukurydza i cukinia
Słodka kukurydza i cukinia to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cebula, cukinia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Ciasto z kukurydzą i cukinią, Cukinia i słodka kukurydza z fetą, oraz Cukinia Nadziewana Kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż cukinię i cebulę na maśle na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut.
Dodaj ziarna kukurydzy, szczypiorek, i mieszanka przypraw taco; smażyć 5 minut lub do miękkości.