Słodka kiełbasa i pieprz Crostini
Słodka kiełbasa i pieprz Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, liść laurowy, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczenie słodkiej włoskiej kiełbasy, pieprzu i ziemniaków, Gulasz ze słodką papryką i kiełbasą z kopytkami ziemniaczanymi, oraz Saag ' s Basil Cracked Pepper Sausage With Sweet Potato Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wlać prosecco do głębokiej patelni i doprowadzić do gotować na średnim ogniu.
Dodać zmiażdżony czosnek, liść laurowy i kiełbaski. Dusić, aż kiełbaski są gotowane przez, o 15 protokół.
Wyjmij kiełbaski, zarezerwuj płyn do gotowania i pozwól kiełbasom odpocząć kilka minut. Doprowadzić płyn do gotowania na wolnym ogniu i gotować do zmniejszenia i lekko zagęszczony w sosie. Kiełbaski pokroić na cienkie plasterki.
W małej misce, połączyć posiekany czosnek z kilkoma łyżkami oliwy z oliwek i trochę soli i pieprzu.
Posmarować czosnek i olej na każdym plasterku bagietki i piec, aż złoty brąz i chrupiące.
Piecz paprykę w piekarniku lub na otwartym ogniu, aż prawie poczernieje.
Przenieść papryki do miski, przykryć i niech pary i ostudzić.
Usunąć skórę i pokroić w cienkie plasterki.
W dużej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta, a następnie dodać paprykę, bazylia, oregano i tymianek i gotować przez 5 minut.
Aby zmontować crostini: każdą kromkę chleba wyłożyć plasterkiem kiełbasy, posmarować zredukowanym bulionem prosecco, a na wierzchu paprykę i cebulę.
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.