Słodka i słona fasolka szparagowa Glazurowana
Słodka i słona fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet ryżowy, olej sezamowy, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Słodki sojowy glazurowany łosoś z orzechowym brązowym ryżem i zieloną fasolą, Łosoś glazurowany na słodko z soi i brązowego cukru z fasolką sezamową, oraz Fasolka szparagowa Tempura z dipem Tapendade z " słonych przekąsek.
Instrukcje
Wymieszaj sos sojowy, cukier, płatki pieprzu i 2 łyżki wody w małej misce, aż cukier się rozpuści. Wrzucić zieloną fasolkę z mieszaniną cukru i soi w dużej patelni i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć i nadal gotować, aż fasola są chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu, 7 do 9 protokół.
Odkryć i dodać imbir i ocet. Nadal gotować, podrzucając, aż sos zmniejszył się do syropowej konsystencji i jest powłoka fasola szparagowa i fasola są miękkie, 5 do 7 minut więcej.
Skropić olejem sezamowym i dobrze wrzucić.