Słodka i słona fasolka szparagowa Glazurowana

Słodka i słona fasolka szparagowa Glazurowana
Słodka i słona fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet ryżowy, olej sezamowy, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Słodki sojowy glazurowany łosoś z orzechowym brązowym ryżem i zieloną fasolą, Łosoś glazurowany na słodko z soi i brązowego cukru z fasolką sezamową, oraz Fasolka szparagowa Tempura z dipem Tapendade z " słonych przekąsek.

Instrukcje

1
Wymieszaj sos sojowy, cukier, płatki pieprzu i 2 łyżki wody w małej misce, aż cukier się rozpuści. Wrzucić zieloną fasolkę z mieszaniną cukru i soi w dużej patelni i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć i nadal gotować, aż fasola są chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu, 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odkryć i dodać imbir i ocet. Nadal gotować, podrzucając, aż sos zmniejszył się do syropowej konsystencji i jest powłoka fasola szparagowa i fasola są miękkie, 5 do 7 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
3
Skropić olejem sezamowym i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn