Słodka i prosta tarta cytrynowa
Need a deser wegetariański? Słodka i prosta tarta cytrynowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Mieszanka mąki, skórki cytryny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Batony cytrynowe słodkie i cierpkie, Tarta-Słodka Cytryna Jeżyna Naleśnik Polewa, oraz Prosta Tarta Z Dżemem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 8x8 cali.
Masło połączyć z 1/4 szklanki cukru cukierniczego w misce, aż będzie gładkie; wymieszać w 1 szklance mąki. Wciśnij ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia; przekłuj skorupę widelcem w kilku miejscach, aby zapobiec nadmuchaniu skorupy podczas pieczenia.
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż lekko złoty kolor, 10 do 15 protokół.
W misce ubić biały cukier i jajka, wymieszać 3 łyżki mąki i dodać sok z cytryny, skórkę z cytryny i sól.
Trzepaczka do całkowitego połączenia.
Wlać mieszaninę do upieczonej Skórki tartej.
Piec do wypełnienia jest ustawiona, 20 do 25 minut.
Ostudzić i odkurzyć 3 łyżkami cukru cukierniczego.