Słodka i gorąca wieprzowina jabłkowa

Słodka i gorąca wieprzowina jabłkowa
Słodka i gorąca wieprzowina z Wolnowaru jabłkowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,05 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz pod ręką nadzienie z szarlotki lucky leaf® premium, słodkie ziemniaki, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wolnowar BBQ Jabłko szarpane kanapki wieprzowe z marchewką Jabłko Slaw, Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w powolnej kuchence – 2 składniki Plus wieprzowina, oraz Wolnowarowa wieprzowina i Curry jabłkowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj powolną kuchenkę o pojemności od 5 do 6 litrów nieprzywierającym sprayem do gotowania. W małej misce wymieszaj paprykę chipotle, sól, pieprz i paprykę. Natrzyj mieszankę na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść wieprzowinę w powolnej kuchence. Na wierzch z nadzieniem ze słodkich ziemniaków, cebuli i szarlotki z liści szczęścia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do SzarlotekNadzienie Do Szarlotek
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryj; gotuj na małym ogniu przez 6 do 8 godzin lub na dużym ogniu przez 3 do 4 godzin.
4
Usuń mieszankę wieprzowiny i jabłek z powolnej kuchenki. Przykryj folią i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Przenieś płyn do gotowania do średniego rondla. Wymieszaj 1/4 szklanki wody i 3 łyżki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj do rondla. Gotuj na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i będzie musująca; gotuj i mieszaj jeszcze 1 minutę. Pokrój wieprzowinę i podawaj z mieszanką jabłek i zagęszczonym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn