Sól Crusted Cały Czerwony Snapper
Sól Crusted cały czerwony Snapper może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 513 kalorii, 66g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Mieszanka Lucjana, pietruszki, kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sól-Crusted Snapper With Blood Orange and Bay, Sól morska-Crusted Różowy Snapper z lodowym winem Nage, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.
Instrukcje
Podczas gotowania z całą rybą musisz najpierw upewnić się, że ryba jest wypatroszona, lokalny targ rybny zrobi to za ciebie. Skóra powinna być skalowana, a skrzela i płetwy usunięte. Pozostawić na głowie i ogonie. Wypłucz rybę wewnątrz i na zewnątrz, a następnie osusz.
W misce do mieszania, połączyć natkę pietruszki, pomarańcza, koper, liście laurowe, szalotka, płatki czerwonej papryki, nasiona kopru włoskiego i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Wypchaj jamę ryby 3/4 mieszaniny, a następnie rozłóż pozostałą 1/4 na dnie patelni, aby ryba nie przyklejała się.
Przełóż rybę na patelnię i natrzyj skórę pozostałą oliwą z oliwek. W innej misce ubij białka na sztywny szczyt, a następnie złóż sól, aby uzyskać pastę. Wysmaruj pastę solną na całej rybie i piecz w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F przez 30 do 40 minut. Białka tworzą twardą skorupkę, która pęknie jak skorupka. Aby służyć, czerpać mięso z ryby łyżką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio