Solona świeża szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 1352 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.07 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cebulki czosnku, oliwę z oliwek, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połącz wszystkie składniki w dużym pojemniku. Zanurz szynkę w solance i pozostaw ją na 3 dni w lodówce. (To plan-do przodu, ale baaardzo warto!)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć szynkę z solanki, osuszyć i zrobić plastry w skórze, aby utworzyć ukośny krzyżowy wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
1
W robocie kuchennym połączyć rozmaryn, czosnek, pokruszony czerwony pieprz, sól, do smaku i około 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Masuj tę mieszaninę obficie na zewnątrz szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Włóż ziemniaki do patelni na tyle dużej, by zmieścić Ten Cały Mecz. Ziemniaki obficie wymieszać z oliwą z oliwek i solą. Szynkę ułożyć na wierzchu ziemniaków i wrzucić całość do nagrzanego piekarnika. Sprawdź wieprzowinę w ciągu około 30 minut, skóra powinna być brązowa i chrupiąca. W tym momencie wyjąć szynkę z piekarnika i obrócić, zalać resztkami rozmarynu / pasty z oliwy z oliwek i przestawić ziemniaki tak, aby się nie przypaliły. Nestle wieprzowinę z powrotem na ziemniaki i wrócić do piekarnika. Piecz przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Szynkę wyjąć z piekarnika po pierwszej godzinie. Sprawdź ziemniaki, aby zobaczyć, czy są one coraz trochę chrupiące, zmienić je i dodać bulion z kurczaka na dnie patelni, aby zachować rzeczy naprawdę wilgotne i soczyste. Zmniejszyć ogień w piekarniku do 350 stopni F i piec przez kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
1
Podczas gotowania szynki, połączyć musztardę Dijon, musztarda pełnoziarnista i miód w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca Pełnoziarnista
Udziec Jagnięcy Z Kością
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjmij szynkę z piekarnika i szczotkuj ją obficie mieszanką musztardy miodowej. Włożyć szynkę do piekarnika i piec około 30 minut. Odwróć go i posmaruj ponownie mieszaniną musztardy miodowej (naprawdę posmaruj ją wieprzowiną). Piecz, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 150 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWA
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjmij szynkę z piekarnika, do deski do krojenia, namiot folią aluminiową i pozostaw na co najmniej 20 do 30 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Deska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pokrój to dziecko i ułóż plastry na półmisku.
5
Ziemniaki przełożyć do miski i podawać z szynką
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego