Szynka z sosem porzeczkowym

Szynka z sosem porzeczkowym
Szynka z sosem porzeczkowym to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 710 kalorii. Mieszanka wody, chrzanu, galaretki porzeczkowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj SOS Żurawinowo-Porzeczkowy, SOS Jagodowo-Porzeczkowy, oraz Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zagotuj szynkę i wodę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż szynka zostanie podgrzana, obracając raz. Tymczasem w małej misce bezpiecznej dla mikrofali połącz galaretkę i chrzan. Przykryć i kuchenkę mikrofalową na wysokości przez 1-3 minuty lub do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podawać na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn