Szynka z sosem porzeczkowym
Szynka z sosem porzeczkowym to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 710 kalorii. Mieszanka wody, chrzanu, galaretki porzeczkowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj SOS Żurawinowo-Porzeczkowy, SOS Jagodowo-Porzeczkowy, oraz Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni zagotuj szynkę i wodę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż szynka zostanie podgrzana, obracając raz. Tymczasem w małej misce bezpiecznej dla mikrofali połącz galaretkę i chrzan. Przykryć i kuchenkę mikrofalową na wysokości przez 1-3 minuty lub do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.