Szynka z sosem porzeczkowym

Szynka z sosem porzeczkowym
Szynka z sosem porzeczkowym to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 710 kalorii. Mieszanka wody, chrzanu, galaretki porzeczkowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj SOS Żurawinowo-Porzeczkowy, SOS Jagodowo-Porzeczkowy, oraz Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zagotuj szynkę i wodę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż szynka zostanie podgrzana, obracając raz. Tymczasem w małej misce bezpiecznej dla mikrofali połącz galaretkę i chrzan. Przykryć i kuchenkę mikrofalową na wysokości przez 1-3 minuty lub do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Podawać na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn