Szynka z morelą i Sherry
Szynka z morelą i Sherry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 28 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka konfitur morelowych, 3% mniej sodu, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sherry Glazurowany Łosoś, Cebula Glazurowana Z Miodem I Sherry, oraz Glazurowany Pasternak I Marchewka Z Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sherry i konfitury z moreli na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki (około 20 minut), mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia, dodać zmieloną kolendrę i paprykę, mieszając trzepaczką.
Pokrój tłuszcz i skórkę z szynki. Wynik poza szynką w wzór diamentowy; stadnina z goździkami.
Umieść szynkę na stojaku na patelni brojlerów lub patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Wlać 1 szklankę wody do patelni; umieść stojak na patelni.
Szynkę posmarować 1/4 szklanki mieszanki sherry.
Piec w temperaturze 325 przez 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 140, fastrygując pozostałą mieszaniną sherry co 30 minut.
Przełożyć szynkę na talerz; odstawić na 15 minut przed krojeniem.