Szynka z ananasem
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Szynka z ananasem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 709 kalorii, 59G białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. 382 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, pierścienie ananasa w ciężkim syropie, wiśnie maraschino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Suwaki z szynką hawajską i ananasem + wideo, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C).
Na patelni ułożyć szynkę. Ocena Skórki szynki z wzorem diamentu. Wciśnij goździek do środka każdego diamentu.
Odcedzić sok z pierścieni ananasa do średniej miski i wymieszać z brązowym cukrem i sodą cytrynowo-limonkową. Zalać szynkę tą mieszanką. Ułóż pierścienie ananasa na zewnątrz szynki.
Umieść wisienkę maraschino na środku każdego pierścienia ananasowego i zabezpiecz wykałaczką.
Piec bez przykrycia przez 4 do 5 godzin, często fastrygując sokami, aż temperatura wewnętrzna szynki wyniesie 160 stopni F (72 stopnie C). Upewnij się, że termometr do mięsa nie dotyka kości.
Usuń wykałaczki przed podaniem.