Szynka wędzona, Gruyere i karmelizowana cebula Frittata

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wędzoną szynkę, Gruyere i karmelizowaną cebulę Frittatan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, szczypiorek, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szynka, Karmelizowana Cebula I Gruyere Pizza, Karmelizowana cebula i Gruyere Foccacia, oraz Gorący karmelizowany Dip cebulowy z boczkiem i Gruyère.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce ubij razem jajka, śmietanę, ser Gruyere, sól i pieprz do spienienia. Roztopić masło w żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i ziemniaki i dokładnie gotować.
Wlać masę jajeczną na wierzch. Odciągnij krawędzie od boków patelni za pomocą szpatułki, aby jajka spływały na dno patelni. Gdy frittata jest w połowie ustawiona, dodaj szynkę.
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika.
Piec przez 10 minut, aż puffed i złoty. Prysznic z tartym parmezanem i podawać udekorowane kwaśną śmietaną i szczypiorkiem.