Szynka wolno gotująca z sosem z owoców tropikalnych

Szynka wolno gotująca z sosem z owoców tropikalnych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 326 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz mango w ekstra lekkim syropie, konfitury ananasowe, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane krewetki z sosem z owoców tropikalnych, Owoce tropikalne w sosie miodowo-jogurtowym, oraz Ciasto z owocami tropikalnymi i sosem Rumowo-morelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskać wewnątrz 4-do 5-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Szynkę włożyć do powolnej kuchenki, posypać pieprzem.
W blenderze umieścić mango, konfitury, chili i ocet. Przykryć i zmiksować na wysokiej prędkości 30 sekund; zalać szynką.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin.
Wyjąć szynkę z kuchenki; umieścić na półmisku.
Szynkę posypać 1 łyżką kolendry. Wymieszać pozostałe 3 łyżki kolendry i ananasa w sosie w kuchence.