Szynka wolno gotująca i Szwajcarskie Quiche

Slow-Cooker szynka i Szwajcarski Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka szynki, jajka, pomidory winogronowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Swiss Steak, Slow-Cooker Swiss Steak, oraz Slow Cooker Swiss Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart owalne powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Wyjąć skórki z ciasta z torebek; pokroić skórki z ciasta na pół. Naciśnij 3 pie połówki skorupy na dole i 2 cale w górę strony powolnej kuchenki, nakładające się szwy przez 1/4 cala. Przechowywać w lodówce Pozostałe pie crust pół do innego użytku.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 1 godzinę 30 minut.
Posypać 1 szklankę sera, szynki i 1/4 szklanki cebuli na skórce. W średniej misce ubij jajka, śmietanę, sól, pieprz i gałkę muszkatołową trzepaczką.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 1 godzinę 30 minut lub do momentu napełnienia. Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Quiche pokroić w kliny; podawać natychmiast.
Udekoruj pomidorami i dodatkową cebulą.