Szynka Wędzona, Pieczona Radicchio I Serowe Panini

Need a dairy free main course? Wędzona szynka, pieczony Radicchio i ser Panini mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio, ciabattę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepłe Panini z Taleggio, grillowanym Radicchio i plamką, Grillowana szynka, ser i pieczona czerwona papryka Panini, oraz Kozi ser i pieczona papryka Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Na małej patelni wyłożyć kliny i skropić ok. 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i przykryć patelnię folią aluminiową. (Przykrycie patelni pozwala jednocześnie na parowanie i pieczenie.) Gotować, aż bardzo miękkie i lekko rumiane, o 30 protokół. (Radicchio można prażyć dzień wcześniej.)
Rozgrzać panini lub sandwich grill do gorąca (400 ° F do 232°). Jeśli nie masz grilla panini, podgrzej patelnię grillową lub żeliwną na średnim-małym ogniu. Pat radicchio suche, w razie potrzeby, i odciąć każdy twardy rdzeń. Zrobić dwie kanapki, układając szynkę, ser, i radicchio. (Nie możesz używać wszystkich radicchio.)
Posmaruj zewnętrzne kanapki oliwą z oliwek i grilluj w prasie przez 9 do 10 minut; chcesz chrupkie i brązowe pieczywo i stopić trochę ser, ale mięso nie musi być zbyt gorące. Jeśli używasz patelni, waga kanapki dół z innym ciężkim patelni ustawić na górze. Gotować przez 2 do 3 minut z każdej strony, uważnie obserwując je i dostosowując ciepło w razie potrzeby.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Wiosną 2005 roku Scott otworzył Alto, które koncentruje się na kuchni północnych Włoch. Uznany za jednego z dziesięciu najlepszych kucharzy w kraju w 2004 roku przez Food & Wine, Scott kultywował swój styl gotowania w jednych z najlepszych włoskich kuchni na Manhattanie, w tym w San Domenico, Il Toscanaccio i Chianti.Joanne McAllister Smart jest współautorką z Gordonem Hamersleyem Bistro Cooking at Home i redaktorką Fine Cooking ' s Cooking New American, obie laureatki IACP award. Regularnie współpracuje z Fine Cooking magazine, mieszka w Connecticut z mężem i dwójką dzieci.
Dodaj notatki moje notatki