Szynka Ravioli Piec

Szynka Ravioli Piec
Szynka ravioli piec może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,65 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 829 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sos alfredo, szynkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe jako deser. Jest to przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli Bake, Szpinak Ravioli Piec, oraz Speedy Ravioli Bake podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni gotować szynkę, grzyby, cebulę i zielony pieprz w oleju na średnim ogniu przez 4-5 minut lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
RavioliRavioli
CebulaCebula
SzynkaSzynka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
2 łyżki sosu Alfredo rozłożyć na posmarowane 8-calowe. kwadratowe naczynie do pieczenia. Pozostały sos wymieszać z szynką; gotować przez 3-4 minuty lub do rozgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
SOSSOS
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Odcedzić ravioli; umieścić połowę w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Wierzch z połową mieszanki szynki. Powtórz warstwy. Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do uzyskania bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Wyraźne nuty truskawek, malin, przypraw i wanilii wyróżniają się na nosie. Wino jest miękkie i otulające podniebienie; właściwa równowaga między kwasowością a garbnikami pozostawia przyjemny i trwały posmak w ustach.Mieszanka: 80% Sangiovese, 15% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn