Potrzebujesz bezglutenowego dania głównego? Szynka koperkowa na ryżu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,87 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 19 g białka i 17 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kopru, selera, szynki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wybitny wynik łyżką wynoszący 39%. Podobne przepisy to ryż z koperkiem, ryż z koperkiem i smażony ryż z szynką.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż szynkę na maśle, aż się lekko zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać seler, cebulę i grzyby; smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Połącz zupę, mleko, musztardę i koperek; dodać do mieszanki szynki. doprowadzić do wrzenia; zredukować ciepło. Wymieszaj śmietanę; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Koper
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos