Szynka Imbirowo-Aledowa
Imbir - Aled szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1033 kalorii, 50g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz piwo imbirowe, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu szynki.
Umieść szynkę na stelażu na patelni do pieczenia i wylej piwo imbirowe na wierzch. Przykryć patelnię folią i piec zgodnie ze wskazówkami opakowania. Tymczasem, w małej misce, połączyć brązowy cukier i musztardę. Około 20 minut przed zakończeniem szynki, zdejmij folię i łyżkę mieszanki musztardy nad szynką. Nadal piec, odkryte. W międzyczasie umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością wody, aby je przykryć.
Dodać 2 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Dusić do miękkości, o 15 protokół.
Odcedzić, a następnie odstawić ziemniaki do garnka.
Dodać masło, śmietanę, Cheddar, pieprz, i pozostałą sól do ziemniaków i mniej więcej zacieru. Przykryć, aby ogrzać się, aż szynka zostanie wykonana. Szynkę pokroić w plasterki, posypać sokami z patelni i podawać z ziemniakami.
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.Wskazówka: Użyj nieco większej szynki(od 2 do 3 funtów) i ciesz się dużą ilością resztek.