Szynka i Wielka zupa z fasoli Północnej

Szynka i Wielka zupa z fasoli Północnej
Szynka i Wielka zupa z fasoli Północnej może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, czosnek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Wielka Zupa Z Fasoli Północnej, Great Northern Bean Chili, oraz Gulasz Z Fasoli Północnej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć szynkę kości w kawałki wielkości ukąszenia, zastrzegając kości. Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu i smażyć kawałki szynki na gorącym maśle, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużym rondlu; gotować i mieszać cebulę, marchew i czosnek w gorącym maśle, aż zmięknie i cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Fasolę wlać do warzyw, dodać szynkę i zarezerwowaną kość szynkową i wlać wodę, aby zupa miała żądaną grubość. Liście laurowe wymieszać z zupą i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
Przed podaniem usunąć kość szynki i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn