Szynka i Wielka zupa z fasoli Północnej

Szynka i Wielka zupa z fasoli Północnej
Szynka i Wielka zupa z fasoli Północnej może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, czosnek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Wielka Zupa Z Fasoli Północnej, Great Northern Bean Chili, oraz Gulasz Z Fasoli Północnej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć szynkę kości w kawałki wielkości ukąszenia, zastrzegając kości. Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu i smażyć kawałki szynki na gorącym maśle, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużym rondlu; gotować i mieszać cebulę, marchew i czosnek w gorącym maśle, aż zmięknie i cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Fasolę wlać do warzyw, dodać szynkę i zarezerwowaną kość szynkową i wlać wodę, aby zupa miała żądaną grubość. Liście laurowe wymieszać z zupą i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Kość SzynkowaKość Szynkowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Przed podaniem usunąć kość szynki i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn