Szynka i Pizza Szwajcarska
Przepis szynka i Pizza Szwajcarska może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 1,03 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sos sałatkowy, szynka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), kale, swiss & Pizza pomidorowa, oraz Swiss Chard Karczoch Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 400°. Spray 10-calowy nonstick patelnia z gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu.
Wlać jajka na patelni. Gdy mieszanina zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś gotowane porcje za pomocą szpatułki, aby cienka, niegotowana część mogła spłynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne.
Umieścić ciasto pizzy na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Wymieszać majonez i musztardę; rozprowadzić równomiernie na skórce. Wierzch z jajkami, szynką, cebulą, papryką i serem.
Piec 10 do 12 minut lub do rozpuszczenia sera.