Szynka Glazurowana Morelowa
Szynka Glazurowana morelowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 3 porcjami. To danie główne ma 3015 kalorii, 261g białka, oraz 209g tłuszczu na porcję. Za $4.18 za porcję, ten przepis okładki 54% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przetwory morelowe, szynkę, musztardę miodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Deser Apple Graham jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 94%. Spróbuj Szynka Glazurowana Morelowa, Szynka Glazurowana Morelowo, oraz Szynka Glazurowana Morelowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wytnij tłustą stronę szynki ostrym nożem w romb, rozstawiając linie w odległości około 1 cala od siebie. W razie potrzeby włóż całe goździki na skrzyżowaniach.
Szynkę włożyć do płytkiej brytfanny i przykryć folią aluminiową.
Piecz szynkę w nagrzanym piekarniku przez około 90 minut. Około 10 minut przed zakończeniem szynki odmierz przetwory morelowe do małego rondla. Podgrzej na średnim ogniu do uzyskania płynu, następnie zdejmij z ognia i dodaj musztardę miodową.
Posmaruj glazurę szynką i wróć do piekarnika bez przykrycia i piecz przez dodatkowe 15 do 20 minut lub do momentu, gdy glazura ładnie się zrumieni.
Odstaw szynkę na około 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.