Szynka Glazurowana Miodowo-Pomarańczowa

Szynka Glazurowana Miodowo-Pomarańczowa
Szynka miodowo-pomarańczowa Glazurowana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 3289 kalorii, 261g białka, oraz 203g tłuszczu na porcję. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, zmielone goździki, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 70 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Szynka Pomarańczowa MIODOWA Szkliwiona, Marchew Pomarańczowo-MIODOWA Glazurowana, oraz Marchew Miodowo Pomarańczowa Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Wymieszać sok pomarańczowy, cynamon, goździki i miód razem w małej misce; odstawić. W razie potrzeby wymieszać ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść szynkę na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w nagrzanym piekarniku 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Szynkę wyjąć z piekarnika i zalać polewą miodową. Wróć do piekarnika; kontynuuj gotowanie, aż szynka osiągnie temperaturę wewnętrzną 140 stopni F (60 stopni C), około 45 minut dłużej. Baste od czasu do czasu, gdy szynka kończy pieczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MiódMiód
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia55
Magazyn