Szynka Glazurowana Jeżynowo-Musztardowa

Szynka Glazurowana Jeżynowo-Musztardowa
Szynka musztardowo-Jeżynowa Glazurowana może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 121 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Mieszanka soku jabłkowego, 3% mniej sodu, pełnoziarnistej musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Szynka Panini z musztardą jeżyn, oraz Placek Jeżyn Glazurowany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój tłuszcz i skórkę z szynki. Wynik poza szynką w diamentowym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
SzynkaSzynka
3
Umieść szynkę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Połącz sok, konfitury i musztardę w średniej misce, mieszając, aż do dobrego połączenia. Odstawić połowę mieszanki konserw.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
MusztardaMusztarda
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Szynkę piec w temperaturze 350 przez 1 1/2 godziny lub aż termometr zarejestruje 140, fastrygując połową mieszanki konserw co 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć szynkę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieścić szynkę na talerzu; przykryć i odstawić 15 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
8
Miejsce zarezerwowane mieszanki konserwuje w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 15 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
SOS podawać z szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
SzynkaSzynka
10
Uwaga na wino: wędzona szynka jest wyzwaniem winiarskim-dominacja dymu zwykle kończy się tym, że wino smakuje jak woda. Ale jedna część świata ma duże doświadczenie w łączeniu szynki i wieprzowiny z winem, a to jest Region Alzacji we Francji. Przy tak złożonym daniu z szynki wybierz jedno z najbardziej dramatycznych win z Alzacji: suchy muscat. Domaine Weinbach ' s Muscat Rserve 2003 ($3
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka WędzonaSzynka Wędzona
WinoWino
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
SzynkaSzynka
11
jest jednym z najlepszych i na tyle dramatyczne, aby pasowały do tej szynki. Jego żywiołowe owocowe smaki muszą być doświadczone, aby uwierzyć. - KM
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn