Szynka Glazurowana Jabłkowo-Musztardowa

Szynka Glazurowana Jabłkowo-Musztardowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki glazurowanej jabłkowo-musztardowej. Jedna porcja tego dania zawiera około 43g białka, 17g tłuszczu i w sumie 467 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 10 i kosztuje $4.25 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś goździki, szynkę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Szynka Glazurowana Musztardą, Szynka Glazurowana Miodowo-Musztardowa, oraz Szynka Glazurowana musztardą i melasą.

Instrukcje

1
W małym rondelku połącz galaretkę, musztardę, sok z cytryny i gałkę muszkatołową; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; odstawić. Zdobądź powierzchnię szynki, tworząc diamentowe kształty 1/2 cala. głęboko; włóż goździk do każdego diamentu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Umieść szynkę na ruszcie na płytkiej brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 20 minut na funt lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 140°. W ciągu ostatnich 30 minut pieczenia dwukrotnie posmaruj glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W razie potrzeby udekoruj krążkami jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn