Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szynki Georgia z brzoskwinią dekorować spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 785 kalorii, 93g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 11,42 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, cukru cukierniczego, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Georgia, Suflet Brzoskwiniowy Georgia, oraz Słodkie Jak Ciasto Brzoskwiniowe Z Georgii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż szynkę do dużego garnka i napełnij garnek wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć szynkę. Doprowadzić wodę do 170 do 180 stopni F (poniżej wrzenia; jeśli gotowana, szynka pęknie na stawie). Gotować w tej temperaturze przez 3 godziny, a następnie ostudzić w wodzie do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Gdy będziesz gotowy do przepisania, Usuń szynkę z wody. Nożem usuń skórę z szynki i przycinaj powierzchnię mięsa, gdzie jest brązowe i przypominające skórę wokół kości trzonu. Aby później ułatwić rzeźbienie, Usuń miednicę lub kość biodrową, przesuwając wokół niej nóż. Po usunięciu skóry odetnij z powierzchni szynki cienką warstwę białego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Uruchom punkt noża w krzyżujący się wzór przez pozostały tłuszcz na górze szynki, tnąc lekko w powierzchnię mięsa. Ta punktacja pomoże glazury przylegają do mięsa, podczas gdy gotuje. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
W małej misce, wymieszać konfitury, pieprz, musztarda, ocet balsamiczny, i ziele angielskie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozprowadzić powłokę glazury na górnej powierzchni szynki, umieścić ją na patelni i piec w piekarniku 350 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F i kontynuować gotowanie szynki przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
Na wierzchu posypać cukrem pudrem i gotować przez kolejne 30 minut, aż ładnie zeszklone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
7
Przełożyć szynkę na półmisek i odstawić w ciepłe miejsce, przyrządzając SOS brzoskwiniowy. Wyrzucić nagromadzony tłuszcz na patelni i dodać 1 szklankę wody do kapiących na patelni, mieszając w celu poluzowania i wymieszać w zestalonych sokach.
Rozgrzać masło w dwóch dużych patelniach, 2 łyżki masła na patelnię. Gdy jest gorąco, dodać połowę klinów brzoskwini do każdej patelni, i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Posypać cukrem, dzieląc go między Patelnie i kontynuować gotowanie przez 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać suszone brzoskwinia julienne i ocet, pół do każdej patelni, i wymieszać.
Połącz zawartość obu patelni w jednym rondlu. Nad brzoskwiniami przecedzić zarezerwowaną mieszaninę demi-glace i wymieszać z solą. Jeśli sos jest cieńszy niż chcesz, dodaj rozpuszczoną skrobię ziemniaczaną i zagotuj. Gotować 1 lub 2 minuty. W czasie podawania wymieszać z bazylią.
Aby ułatwić rzeźbienie, zrób pionowe cięcie w szynce około 1 cala powyżej kości trzonu. Celem jest, aby strażnik, że twój nóż nie będzie wykraczać poza kiedy pokroić szynkę; to daje czystą krawędź dolnej do plasterków, a także chronić rękę z nożem w przypadku zdarza się przesuwać podczas krojenia mięsa. Szynkę pokroić w plasterki, zatrzymując się na ciętej krawędzi i ułożyć mięso na ciepłym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
6
Podawać 3 lub 4 plastry szynki na osobę z kilkoma plastrami brzoskwiń i sosem łyżkami wokół i nad mięsem.