Szynka Georgia z brzoskwiniową dekoracją

Szynka Georgia z brzoskwiniową dekoracją
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szynki Georgia z brzoskwinią dekorować spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 785 kalorii, 93g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 11,42 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, cukru cukierniczego, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Georgia, Suflet Brzoskwiniowy Georgia, oraz Słodkie Jak Ciasto Brzoskwiniowe Z Georgii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż szynkę do dużego garnka i napełnij garnek wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć szynkę. Doprowadzić wodę do 170 do 180 stopni F (poniżej wrzenia; jeśli gotowana, szynka pęknie na stawie). Gotować w tej temperaturze przez 3 godziny, a następnie ostudzić w wodzie do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Gdy będziesz gotowy do przepisania, Usuń szynkę z wody. Nożem usuń skórę z szynki i przycinaj powierzchnię mięsa, gdzie jest brązowe i przypominające skórę wokół kości trzonu. Aby później ułatwić rzeźbienie, Usuń miednicę lub kość biodrową, przesuwając wokół niej nóż. Po usunięciu skóry odetnij z powierzchni szynki cienką warstwę białego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Uruchom punkt noża w krzyżujący się wzór przez pozostały tłuszcz na górze szynki, tnąc lekko w powierzchnię mięsa. Ta punktacja pomoże glazury przylegają do mięsa, podczas gdy gotuje. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W małej misce, wymieszać konfitury, pieprz, musztarda, ocet balsamiczny, i ziele angielskie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozprowadzić powłokę glazury na górnej powierzchni szynki, umieścić ją na patelni i piec w piekarniku 350 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F i kontynuować gotowanie szynki przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Na wierzchu posypać cukrem pudrem i gotować przez kolejne 30 minut, aż ładnie zeszklone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
7
Przełożyć szynkę na półmisek i odstawić w ciepłe miejsce, przyrządzając SOS brzoskwiniowy. Wyrzucić nagromadzony tłuszcz na patelni i dodać 1 szklankę wody do kapiących na patelni, mieszając w celu poluzowania i wymieszać w zestalonych sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Dodać pół-glace i doprowadzić do wrzenia. Rezerwa do użycia w sosie brzoskwiniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1
Rozgrzać masło w dwóch dużych patelniach, 2 łyżki masła na patelnię. Gdy jest gorąco, dodać połowę klinów brzoskwini do każdej patelni, i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Posypać cukrem, dzieląc go między Patelnie i kontynuować gotowanie przez 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać suszone brzoskwinia julienne i ocet, pół do każdej patelni, i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Połącz zawartość obu patelni w jednym rondlu. Nad brzoskwiniami przecedzić zarezerwowaną mieszaninę demi-glace i wymieszać z solą. Jeśli sos jest cieńszy niż chcesz, dodaj rozpuszczoną skrobię ziemniaczaną i zagotuj. Gotować 1 lub 2 minuty. W czasie podawania wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Aby ułatwić rzeźbienie, zrób pionowe cięcie w szynce około 1 cala powyżej kości trzonu. Celem jest, aby strażnik, że twój nóż nie będzie wykraczać poza kiedy pokroić szynkę; to daje czystą krawędź dolnej do plasterków, a także chronić rękę z nożem w przypadku zdarza się przesuwać podczas krojenia mięsa. Szynkę pokroić w plasterki, zatrzymując się na ciętej krawędzi i ułożyć mięso na ciepłym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Podawać 3 lub 4 plastry szynki na osobę z kilkoma plastrami brzoskwiń i sosem łyżkami wokół i nad mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie

Składniki

1porcja startego parmezanuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweliście bazylii juliennedliście bazylii julienned1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki3Spód: okruszki z herbatników graham4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2Spód: okruszki z herbatników grahamcukier dla cukiernikówcukier dla cukierników7kilogramyw pełni gotowana szynkaw pełni gotowana szynka7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedemi-glace, sklep kupionydemi-glace, sklep kupiony9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepołączone demi-glace i deglazed drippingspołączone demi-glace i deglazed drippings113papryka habanerosuszone brzoskwinie, pokrojone w plastry 1/2 calasuszone brzoskwinie, pokrojone w plastry 1/2 cala1warzywo (np. szpinak)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone2Spód: okruszki z herbatników grahammusztarda suszonamusztarda suszona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekonfitury brzoskwiniowekonfitury brzoskwiniowe1kilogramydojrzałe brzoskwinie (około 10), każda z nich (ale nie obrana) i pokrojona w 8 klinówdojrzałe brzoskwinie (około 10), każda z nich (ale nie obrana) i pokrojona w 8 klinów1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoskrobia ziemniaczana rozpuszczona w 1 łyżce wody (do zagęszczania, w razie potrzeby)skrobia ziemniaczana rozpuszczona w 1 łyżce wody (do zagęszczania, w razie potrzeby)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu4Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda do odgazowywania kapieli z pieczonej szynkiwoda do odgazowywania kapieli z pieczonej szynki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 33 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia37
Magazyn