Szyfony Maślane
Szyfony maślane to lacto ovo vegetarian przepis z 30 porcjami. Za 32 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, orzechy pekan, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Masło Orzechowe "Ser" Piłka, Masło orzechowe "kulka serowa, oraz Masło orzechowe "kulka serowa.
Instrukcje
W małej misce masło śmietankowe i cukier cukierniczy na lekką i puszystą masę. Ubij mieszankę budyniową, wodę i wanilię. Stopniowo dodawaj mąkę. Dodaj orzechy i posiekane batoniki.
Miejsce 2. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 12-15 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić przez 3 minuty przed wyjęciem na ruszty.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.