Szybsze Kotlety Wieprzowe Nad Farszem

Szybsze Kotlety Wieprzowe Nad Farszem
Szybsze kotlety wieprzowe nad farszem może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz masło, kotlety schabowe, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety schabowe z farszem, Kotlety wieprzowe z grilla i farsz, oraz Kotlety Schabowe Nadziewane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz warzywa / przyprawy z mieszanki farszu z bulionem i masłem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać z farszem. Przykryć i zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
PrzyprawyPrzyprawy
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Łyżka farszu do ośmiu kopców w smarowanej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Na każdym kopcu ułożyć kotlet schabowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
4
W razie potrzeby posypać sosem Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
5
Przykryć i piec w temperaturze 425° przez 15 minut. Odsłaniać; piec 15 minut dłużej lub do termometru 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić mięso na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn