Szybkowar Włoski Rosół

Szybkowar włoski rosół jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, liście szpinaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Włoski Pasztet Z Wątróbki Drobiowej - Szybkowar Hop, Garnek błyskawiczny (Szybkowar) zupa z kurczaka i soczewicy, oraz Szybki i łatwy Szybkowar Chicken Enchilada Soup.
Instrukcje
podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w szybkowarze na średnim ogniu.
Dodać mięso kiełbasy, i gotować, aż rumiane, łamanie go na kruszy.
Kiełbasę wyjąć na talerz i odsączyć olej.
Dodaj kolejną 1 łyżeczkę oliwy z oliwek do szybkowaru; gotuj cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodać jęczmień i wymieszać 1 minutę. Zwrócić kiełbasę do szybkowaru.
Dodaj soczewicę, kurczaka, pietruszkę i rosół z kurczaka do kuchenki, dodając wystarczającą ilość wywaru, aby całkowicie pokryć kurczaka. Zamknij pokrywę bezpiecznie; umieść regulator ciśnienia na rurze odpowietrzającej. Doprowadzić szybkowar do pełnego ciśnienia na dużym ogniu (może to potrwać 15 minut). Zmniejszyć ogień do średniej wysokości; gotować przez 9 minut. Regulator ciśnienia powinien utrzymywać powolny stały ruch kołysania; w razie potrzeby dostosować ciepło.
Wyjmij szybkowar z ciepła; użyj quick-release zgodnie z instrukcjami producenta lub pozwól, aby ciśnienie spadło samodzielnie. Otworzyć kuchenkę i wyjąć kurczaka; pokroić mięso i wrócić do zupy.
Dodaj fasolę garbanzo, szpinak i salsę; wymieszaj, aby zmiksować i podgrzać przed podaniem.