Szybkie Wegetariańskie Spaghetti Ala
Szybkie Wegetariańskie Spaghetti ALA może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 71 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka grzybów, sos pomidorowy, kukurydza kernel, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Wegetariańskie Spaghetti, Wegetariańskie Spaghetti, oraz Wegetariański Sos Spaghetti.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia, dodaj spaghetti i przywróć wodę do wrzenia. Gotować, aż spaghetti będzie al dente; dobrze odcedzić.
Połączyć brokuły, kukurydza, grzyby, marchew i sos pomidorowy w dużym garnku SOS. Gotować na średnim ogniu przez 15 do 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Od czasu do czasu mieszaj, aby sos się nie sklejał.
Podawać sos na spaghetti.