Szybkie Tacos Rybne

Szybkie Tacos Rybne
Przepis Fast Fish Tacos jest gotowy w około 19 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 38 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka tortilli kukurydzianych, śmietana, tilapia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szybkie Tacos Rybne, Szybkie Tacos rybne z pikantną przyprawą Chipotle, oraz Szybka Ryba Azjatycka.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W19 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia4
Magazyn