Szybkie przegrzebki z papryką i kukurydzą
Szybkie przegrzebki z papryką i kukurydzą to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, goździki czosnku, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybkie przegrzebki z papryką i kukurydzą, Kremowe przegrzebki i papryka, oraz Kremowy Przegrzebki I Papryka Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trzymając każde ucho kukurydzy w pozycji pionowej w głębokiej misce, pokrój ziarna z kolb. Przegrzebki opłukać i osuszyć; posypać lekko solą i pieprzem.
Rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oliwy z oliwek w każdej z dwóch 10-do 12-calowych patelni nieprzywierających na dużym ogniu.
Dodaj kukurydzę, papryka, czosnek i kminek na jednej patelni; dodaj przegrzebki do drugiego. Gotować, mieszając obie Patelnie często, aż warzywa są chrupiące-przetargu, o 3 protokół, i przegrzebki są rumiane na zewnątrz i ledwo nieprzezroczyste w środku (wyciąć do testu), o 5 protokół.
Tuż przed podaniem, mieszać bazylii do mieszaniny warzyw i kolendry do przegrzebków.
Dodaj sól i pieprz do smaku do obu. Warzywa kopiec w szerokiej, płytkiej misce; top z przegrzebki (i wszelkie soki patelni).